Starity

Lindsay Lohan terhes volt, de elvetélt

2014. április 21. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori botrányhősnő sokkoló dolgot árult el valóságshow-jának utolsó epizódjában.

hirdetés
Lindsay Lohan terhes volt, de elvetélt

Lindsay Lohan lehangoló bejelentést tett közzé a Lindsay című realityshow-ja kétórás epizódjának utolsó pillanataiban tegnap este: műsora forgatása alatt tudta meg, hogy kisbabát vár, de nem sokkal később elvesztette a magzatot – ez játszott közre abban, hogy néhány hétre megszakította a forgatásokat Oprah Winfrey csatornájával, az OWN-nel.

Hosszú szünet után hozzátette, ez nagyon hosszú történet, s bár az apa kilétét nem árulta el, szeret szingli lenni, és jelenleg nem vágyik kapcsolatra. Elmondása szerint nehéz volt végignéznie a valóságshow-sorozatot, hiszen négy nappal azt követően kezdődtek a tervei, hogy kijött a rehabról, ráadásul mindenki kritizálta, amiért gyógyulása érdekében nem állt munkába.

„Nem tudtam mozdulni sem, beteg voltam. Pszichésen nagyon kicsesz veled. Nézni a sorozatot, átérezni ennek a lánynak az életét, ami, tudom, nagyon őrülten hangzik, de úgy voltam vele: 'Istenem, ez nagyon szomorú. Segít neki valaki?'”

Lindsay-t hat különböző alkalommal küldték már drog- és alkoholelvonóra, de végre tiszta maradt, és igyekszik folytatni a karrierjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek