Starity

David Guetta Bukaresten

2010. augusztus 30. 11:11   |   Szerző: Selena sztár

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A földkerekség egyik legmenőbb DJ-je 2010. október 15-én Bukarestbe látogat. Az előreláthatólag teltházas eseménynek a Romexpo fog helyet biztosítani.

hirdetés
David Guetta Bukaresten

Több hír is igazolja már, hogy David Guetta Bukarestben lesz. Egy nappal ezelőtt még a dátumot sem tudtuk, de most kiderült, hogy egész októberig kell várniuk a bukaresti rajongóknak kedvencük koncertjéig, egész pontosan október 15-éig. Gondolhatjuk, hogy hamar el fognak fogyni a jegyek, bár még nem kaphatóak.

Negyedik szerzői albuma, a tavaly augusztusban megjelent One Love elképesztő sikereinek köszönhetően David Guetta diadalmenete idén is töretlenül folytatódik tovább. Ezenkívül Davidet a Dance Music Awardson idén 10 kategóriában jelölték, melyekből négyet sikerült elsajátítania: a „Legjobb Producer”, a „Legjobb európai DJ”, a „Legjobb pop-dance-dal”  (David Guetta feat. Kelly RowlandWhen Love Takes Over), a „Legjobb szerzői album” (David GuettaOne Love).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek