Starity

Gloria Estefan vezette a melegparádét

2014. április 23. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű kubai-amerikai énekesnő évek óta nyíltan támogatja a homoszexuálisok polgárjogi harcát, különösen a házasságot illetően, és ezt most tettel is kifejezte.

hirdetés
Gloria Estefan vezette a melegparádét

Gloria Estefan lett a fővezére az éves Miami Beach Meleg Büszkeség parádénak, amelyre április 13-án került sor a floridai nagyvárosban.

„Ez egy csodálatos módja a közösséget támogatásának – nyilatkozta Steve Rothausnak, a Miami Herald tudósítójának.

Az ötvenhat éves, még mindig csúcsformában lévő énekesnő, aki még kisgyermek volt, amikor a családjával Havannából Floridába menekült a Fidel Castro-vezette kubai forradalom győzelme után, nemcsak a szigetországban bebörtönzött ellenzéki képviselőkért emeli fel a hangját, hanem évek óta aktív támogatója a homoszexuálisok polgárjogi harcának.

Nyilatkozatában kifejtette, hogy támogatja az egynemű párok közötti házasságot. „Mindig is azt mondtam, hogy úgy gondolom, mindenkinek joga kellene, hogy legyen ahhoz, hogy azzal kösse össze hivatalosan, érzelmileg és vallási szertartással az életét, akivel ő akarja. Ez egy alapvető emberi jog, és boldog vagyok, hogy ezt támogatom.”

Gloria legutóbb 2013 szeptemberében jelentkezett zenei anyaggal, amikor megjelent a The Standards című lemeze, amely gyorsan bejutott a Billboard első húsz albuma közé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek