Starity

Tom Hiddleston már forgatja új horrorfilmjét

2014. április 24. 17:05   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Hiddleston Loki szerepével robbant be leginkább a köztudatba, viszont most nem egy humoros félistent fog alakítani a vásznon.

hirdetés
Tom Hiddleston már forgatja új horrorfilmjét

Tom Hiddleston a Hadak útján és a Thor első kettő részével robbant leginkább be a köztudatba, és ismerhette meg őt az egész világ. Viszont most nem egy vígjátékban kapott szerepet, hiszen egy a 19. században játszódó horrorfilmben alakítja a főszereplőt.

A film munkálatai már ebben a hónapban megkezdődtek Kanadában, ahol a paparazzók elkészítették a legelső képeket a színészről, amint a viktoriánus jelmezében elhagyja a forgatást. Azóta a filmhez olyan nagy színészek is csatlakoztak, mint Mia Wasikowska (Edith Cushing) és a kétszeres Oscar-díjra jelölt Jessica Chastain (Lady Lucille Sharpe).

A történet az 1900-as években játszódik, amikor is a fiatal Edith Cushing (Mia Wasikowska) rájön, hogy a férfi, akihez hozzáment, Sir Thomas Sharpe (Tom Hiddleston) nem is az, akinek valójában kiadja magát.

A film Amerikában 2015. október 16-án fog megjelenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek