Starity

Újabb lánykérés várható az Agymenőkben

2014. április 24. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 15-én véget ér a sorozat hetedik évada, a társkészítő pedig elárult néhány infót azzal kapcsolatban, mire számíthatunk.

hirdetés
Újabb lánykérés várható az Agymenőkben

A CBS csatornán futó The Big Bang Theory hetedik évada a végéhez közeleg, a készítője, Steve Molaro pedig a The Hollywood Reporterrel megosztott néhány információt az évadzáróval kapcsolatban, amely cliffhangerrel fog véget érni.

A sorozatot nemrég rendelték be három új évadra, és Steve elmondása szerint a nerdkomédia a tizedik szezonnal véget is érhet, habár ezt hivatalosan eddig nem jelentették be.

„Várható valamiféle cliffhanger. Az utolsó három epizódban nagy dolgok történnek majd, és izgatott vagyok miatta. Emily továbbra is látható lesz, egyelőre nem sokat tudok a nyolcadik évadról, de egy darabig nem megy sehová.”

A készítők még nem érdekeltek a babatémában, Mrs. Wolowitz továbbra is nagy faktort fog jelenteni Bernie és Howard életében, mivel egészségügyi állapota nem engedi meg, hogy egyedül ellássa magát, valamint újabb lánykérés várható: „Az utolsó három rész során sokat beszéltünk az eljegyzésről, még legalább egy lánykérésre sor kerül, és az összeköltözés sincs kizárva.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek