Starity

Jesse Lee: Egy csodás érzés, őszinte hangon

2010. augusztus 30. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jesse Lee nemrég jelentette meg Like my mother does című kislemezét, amely máris gyűjti az elismerő szavakat. Nemcsak a rajongói, hanem már kritikusok is elismerően nyilatkoznak az ifjú énekesnőről.

hirdetés
Jesse Lee: Egy csodás érzés, őszinte hangon

Kritikusok szerint a lány előadása érzelemdús, és a Like my mother does eléneklésekor teljes mértékben látszik rajta az édesanyja iránt érzett szeretete. „Egy csodás érzés, őszinte hangon.” – mondta Alison Bonaguro, a CMT.com egyik szerkesztője.

A Music Row magazin véleményében azt vallja, hogy Jesse üdítően újszerű és ígéretes tehetség.

A J-14 magazin tavaly készített interjút az énekesnővel. A riporter, Tierney így nyilatkozott róla: „Nagy csodálója vagyok Taylor Swiftnek és Carrie Underwoodnak, így nagyon örültem, hogy találkozhatok egy új countryelőadóval. Jesse elénekelte nekünk a Cry Baby című számát, közben pedig gitározott. Mikor megláttam, azt gondoltam, hogy úgy néz ki, mint egy rocksztár, mert kék csíkok voltak a hajában.”

Jesse számára az jelenti a legnagyobb örömet, ahogyan édesanyja reagál a zenéjére: „Az anyukám a legjobb barátom. Mikor először elénekeltem neki ezt a dalt (Like my mother does), akkor elsírta magát.”

A 24 éves énekesnő olyan előadók zenéjén nőtt fel, mint Keith Urban, vagy éppen Shania Twain. Nagy csodálója még Taylor Swift és Carrie Underwood énekesnőknek is. Így nem is csoda, hogy az ő zenéjében is nagy helyet kapnak az érzelmek. „Kb. 11 éves voltam, mikor a szüleim elvittek Shania Twain egyik koncertjére. A show alatt felhívott egy lányt a színpadra, hogy énekeljen vele. Én ekkor elkezdtem sírni. A szüleim megkérdezték tőlem, hogy miért sírok, én pedig azt válaszoltam, hogy azért, mert én akarok ott lenni. Ekkor már tudtam, hogy a zenélés az, amit csinálni akarok.”

Jesse nemcsak az éneklésben, a dalszerzésben is megállja a helyét. „Az írás egyfajta terápia. Mikor megragad valami, fogom a gitárt, és írok róla. Nincs jobb érzés annál, ha valaki odajön hozzám, és azt mondja: Olyan mintha ezt a dalt nekem írtad volna.” – mondja az énekesnő.

Jesse Lee bemutatkozó albuma a jövő év elejére várható. A lemez az Atlantic Records gondozásában fog megjelenni.
 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek