Starity

Krist Novoselic újabb Nirvana-dalokat írna

2014. április 25. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Krist Novoselic a Nirvana Rock & Roll Hírességek Csarnokába való iktatása után a Rolling Stone magazinnak adott interjújában arról beszélt, hogy új Nirvana-dalokra lát esélyt.

hirdetés
Krist Novoselic újabb Nirvana-dalokat írna

A magazin megkérdezte a Nirvana egykori basszusgitárosát, mit gondol a zenekar jövőjét illetően, és meglepő választ adott: „Ez jó kérdés. Úgy értem, van a Foo Fighters, és Dave ezen felül más projekteken is dolgozik és én is néhány kötelezettségvállalásnak teszek eleget. De soha ne mondd, hogy soha. Megcsináltuk. Talán dolgozunk együtt néhány új dalon, egy szép napon.

Arra nem tért ki Novoselic, hogy a néhai énekes, Kurt Cobain helyébe kit gondolt, mindenesetre Dave Grohl, a Nirvana újraalakulásában nem olyan biztos: „Mi még nem is beszéltünk erről. Megnéztük, hogy működnek a dolgok ezen az éjszakán, de talán soha nem történhet meg újra. Ez volt az, ami annyira erőteljessé, gyönyörűvé tette és értelmet adott az egésznek. Ez soha nem történhet meg újra, mert már megtettük a lehető legtöbbet. És ezt nem lehetne lekörözni már. Annyira nagyszerű volt.

Dave hozzátette, igazat ad Courtney Love-nak abban, hogy ők egy nagy család: „Mi egy nagy család vagyunk, és nem számít semmi. És mindannyian szeretjük egymást, nem számít mi történik. Ez a legnagyobb fejezet ebben a történetben igazából. Tehát ez volt az összejövetel, ahol mi mindannyian Kurt miatt voltunk itt. Ez egy csodálatos este volt, jó volt itt lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek