Starity

Klippremier: Katy Perry - Birthday

2014. április 24. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az énekesnő legújabb klipje, ezúttal a Birthday című kislemezéhez. Katy kisebb-nagyobb sikereket aratott különböző születésnapi partikon.

hirdetés
Klippremier: Katy Perry - Birthday

Ha Katy Perry kerül szóba, rögtön eszünkbe juthat színpompás videoklipjeinek egyike és szókimondó, de szórakoztató dalai. Éppen ezért nem meglepő, hogy negyedik kislemezként a Birthday című dalt választották a tavaly megjelent PRISM stúdióalbumáról, és nem is várhattunk mást, mint egy őrült kisfilmet hozzá. A Birthday olyan slágerek sorába állt be, mint a ROAR, az Unconditionally és a Dark Horse.

Katy bár tavaly megcélzott klipek terén is egy felnőttesebb imázst, most mégis születésnapi partikra ugrott be mint beöltözött bohóc, idomár, hercegnő, rabbi vagy éppen gogótáncos a 80-as évekből, kicsikhez és nagyokhoz egyaránt. Perry öt vicces karaktere a videoklip előtt bemutatkozik, és ha van bennük egy közös, akkor az az, hogy utálják a munkájukat és nem éppen a partik legnagyobb arcai.

A csetlő-botló végeredményt itt megtekinthetitek – annyi biztos, az énekesnő nem hazudtolta meg magát most sem:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek