Starity

Együtt forgat Hayley Kiyoko és Stefanie Scott

2014. április 25. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két Disney-csillag szerepet kapott a Jem and the Holograms című filmben.

hirdetés
Együtt forgat Hayley Kiyoko és Stefanie Scott

Néhány órája hullott le a lepel az 1985 és 1988 között futó nagysikerű rajzfilm, a Jem and the Holograms, Jon M. Chu által rendezett filmadaptációjának szereplőgárdájáról, melynek két olyan színésznő is tagja, aki a Disney csatornánál tevékenykedett.

A főszerepben a Nashville sorozat egyik sztárja, Aubrey Peeples lesz látható, akinek ez az első nagyszabású filmszerepe, mellette pedig feltűnik még főbb szerepekben Stefanie Scott (Zsenipalánták), az újonc Aurora Perrineau és Hayley Kiyoko (Limonádé) is.

Az eredeti sztori Jerrica Benton kalandjait követi figyelemmel, akinek van egy másik énje, Jem, aki egy bandának, a The Hologramsnak az énekesnője. A március 20-án megjelent információk szerint viszont a film egy árva tinilány történetét mutatja majd be, aki internetes szenzációvá válik, majd testvéreivel Los Angelesbe látogatnak, hogy megkíséreljék kinyitni az apjuk által hagyott utolsó üzenetet.

A forgatókönyvet Ryan Landels írta, a produceri munkákat a Blumhouse Productions, a Scooter Braun Productions és a rendező fogják ellátni, a forgatást pedig már el is kezdték nemrégiben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek