Starity

Szépségtippeket adott Axente Vanessa

2014. április 26. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Popsugarnak árulta el hazán egyik legnagyobb büszkesége azt az öt dolgot, amit rendkívül fontosnak tart a szépségápolás terén.

hirdetés
Szépségtippeket adott Axente Vanessa
Fotó: Tombor Zoltán

A 18 éves Axente Vanessa karrierje töretlenül ível felfelé, amit mi sem bizonyít jobban amellett, hogy sorra kapja a legnevesebb márkák kampányait és híres divatlapok címlapjait zsebeli be, minthogy nemrégiben a Popsugar kereste fel őt és faggatta arcápolási rutinjairól és szokásairől, valamint arról, hogyan tartja magát formában.

Öblíts hideg vízzel!

A legtöbben tucatnyi krémmel, tonikkal és egyéb tisztítószerekkel bombázzák arcukat annak érdekében, hogy tisztán tartsák azt, azonban hazánk büszkesége nem tartozik közéjük, hiszen ő mindössze egy termékre és a hideg vízre esküszik: „Egyszerűen megmosom az arcomat hideg vízzel naponta kétszer és minden este lemosom a Chanel tisztító vizével.”

Találj egy jó kozmetikust!

Modell révén egyfajta előírás számára, hogy makulátlan bőre legyen, amihez egy jó szakember is dukál – főleg a nagy fotózások előtt. Mindig kapok tőle arcmasszázst, és rendkívül jó krémeket és maszkokat. Havonta egyszer megyek hozzá, és ezenkívül rengeteg vizet és zöldteát iszok.”

Maradj a minimális sminknél!

Mivel munkája során mindig profi sminkesek kezei közé kerül és sokszor ilyenkor bizony nem kevés vakolat kerül arcára, ezért a hétköznapokon inkább a természetesség híve és nem sminkeli magát.

„Sosem hordok alapozót vagy bármilyen sminket, mert amikor dolgozom, nagyon sok van rajtam és igazából sokkal jobban szeretek önmagam lenni, nem egy másik lány.”

De a vörös rúzs és a parfüm jöhet!

Azonban mindenkinél akad egy kivétel, ez pedig Vanessa esetében a vörös rúzs, amit előszeretettel visel randikon, mellé pedig a Calvin Klein legújabb parfümjét, az Endless Euphoriát fújja magára, aminek nem mellesleg ő az arca. „Nagyon friss, fiatalos és romantikus. Ez egy remek illat nappal és tökéletes akkor is, ha este mész valahova.”

Az edzés fontos!

Vanessa igazi sportember, így ha ideje engedi gyakran edz, valamint játszik például a 2014-es Just Dance-szel. „Imádok edzeni, mert amikor fiatalabb voltam, kosaraztam apukámmal, szóval most a gépemen próbálok edzővideókat követni vagy táncolni a Wii-s játékokkal. Ha van időm, futni is eljárok és most, hogy ilyen szuper idő van, biciklizni is el tudok menni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek