Starity

Újabb botrány a One Direction körül

2014. április 25. 18:06   |   Szerző: Troublemakeroff

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csapatot egy ausztrál filmprodukciós cég vádolja lopással legújabb klipjük miatt.

hirdetés
Újabb botrány a One Direction körül

Egy hete, hogy a csapat legújabb klipje, a You & I napvilágot látott, máris van olyan, akinek nem nyerte el a tetszését.

Egy ausztrál filmprodukciós cég azzal vádolja a fiúkat – vagy leginkább a klip készítőt –, hogy egy általuk kitalált módszert alkalmaztak a kisfilm elkészítésénél. Az Oh Yeah Wow névre keresztelt cég tavaly alkalmazta először a Clubfeet banda Everything You Wanted videójánál azt a fajta technikát, ami mindkét klipben megtalálható. A készítők pedig ezzel az új módszerrel az ausztrál J Awardon bezsebelhették a legjobb videónak járó díjat 2013 novemberében.

„A Clubfeet videójánál én voltam az ötletgazda, valamint a producer is. Alacsony költségvetésből készítettük, próbáltuk a legtöbbet kihozni a kreativitásunkból, és próbáltunk egy sikeres videót készíteni. Érdekes látni ezt a One Directionnál, olyan, mintha azt mondanák: 'Igen, ez egy nagyon jó koncepció', bár ők több száz vagy ezer dollárt öltek bele. Nem birtokoljuk a technikát, de ők ugyanazt valósították, meg, amit mi. Hasonló elemeket használtak – a mi klipünkben az egyik fiú egy dobozról ugrik fel, és a One Direction klipjében is egy dobozról ugrik fel a srác. Nem voltak elég kreatívak ahhoz, hogy valami mást használjanak, így csak felhasználtak egy kész tervet, amit a sajátjukként adták elő” – nyilatkozta Seamus Spilsbury, a klip rendezője, aki egyben az Oh Yeah Wow cég fővezetője.

A társaság, most megragadva lehetőségeiket, az interneten próbálják lejáratni, valamint kellemetlen helyzetbe hozni a brit fiúkat, valamint a klip rendezőjét Ben Winstont. Spilsbury azt is hozzátette, hogy megpróbálta a 1D hivatalos csatornáján keresztül a menedzserrel és a videó rendezőjével felvenni a kapcsolatot, de eddig még nem kapott választ.

„Még nem válaszoltak. Biztos vagyok benne, hogy kitalálnak valamit arra, hogyan reagáljanak erre az egészre, de nehéz azt hinni, hogy nem fognak. Nem tudom, Winston hogyan remélhette, hogy az emberek nem fogják észrevenni. Nehezen tudom elhinni, hogy még egyáltalán nem látták a klipet” – fejezte be mondandóját Seamus.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek