Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. április 25. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hayley Williams hajszínt váltott, Justin Biebert nem engedték be az Államokba, Miley pedig elhagyhatta a kórházat – lássuk, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Hayley Williams kékre, majd zöldre váltott

Hayley Williams szőkesége két hétig sem tartott. A Paramore pár napja adta elő aktuális kislemezét Seth Meyers műsorában, ahol a frontasszony kék hajjal mutatkozott, alig pár órával később pedig már új, zöld frizurájáról beszélt mindenki. Talán magán próbálja ki idén érkező hajfestékeit?

*

Mariah Carey meglepi rajongóit

Az énekesnő új albuma a hetekben érkezik, s rajongói kérésére egyszerre fogja leleplezni a címét, a dallistát és a borítót, és ragaszkodik ahhoz, hogy ő maga tudassa ezeket, ne pedig a szóvivője vagy egy megbízott. Az egyelőre nem derült ki, hogy a korábbi kislemezek (Triumphant, #Beautiful, The Art Of Letting Go, You're Mine) szerepelnek-e a stúdióalbumon.

*

Neil Patrick Harris kiáll a HIMYM fináléja mellett

Az Így jártam anyátokkal Barney-ja szerint a show tökéletes véget ért, a Late Show with David Letterman című műsorban elmondta, szerinte nem volt szükséges a happyend, még annak ellenére sem, hogy a rajongók a boldog befejezésben reménykedtek.

„Nagyon sokat utálták, és sokakat felidegesített, ami tulajdonképpen dicséret egy nagyon fura szinten, hiszen [a rajongók] hozzánőttek a karakterekhez.”

*

Halat fogott Margot Robbie

Szexin pecázni nagy kihívás, de a Wall Street farkasa sztárjának, Margot Robbie-nak sikerült! A színésznő, aki nemrég fejezte be új filmje forgatását Új-Zélandon Chris Pine-nal, kedden egy leopárdmintás bikiniben pózolt a nicaraguai vizeken, majd a kapását meg is osztotta az Instagramon. „A halak a barátaink, nem pedig ételek! #BoldogFöldNapját”

*

Justin Biebert feltartották a reptéren

Az énekes Japánból repült vissza Los Angelesbe, de az amerikai útlevélkezelők megtagadták egy, az Air Singapore járatára való felszállását Tokióban, április 24-én – számolt be az E! News.

Biebernek órákat kellett egy irodában töltenie, mire felszállhatott a következő LAX-ra tartó gépre. Az E! forrásai szerint valószínűleg rutin kábítószer-ellenőrzést hajtottak végre rajta.

*

Miley-t kiengedték a kórházból

Miley Cyrusnak el kellett halasztania a Bangerz turnéja fennmaradt állomásait egészségügyi problémái miatt, nem sokkal azután, hogy Kansas Cityben allergiás reakciók miatt kórházba szállították. Az E! Newsnak nyilatkozott források szerint az énekesnő már sokkal jobban van.

*

Amanda Seyfried ismét Hugh Jackmannel dolgozik

A nyomorultak című filmet követően ismét együtt forgat Amanda és Hugh: a Warner Bros élőszereplős, JM Barrie regényén alapuló Pán Péter-mozijában dolgoznak együtt, melyben a színész Feketeszakállat alakítja. A Joe Wright irányítása alatt készülő film a második világháború idején játszódik, a történet szerint egy árvát elrabolnak és Sohaországba visznek, ahol kalózok uralják a tengereket.

Levi Miller bújik Pán Péter bőrébe, míg Garrett Hedlund Hookot formálja meg. A film 2015. július 26-án kerül bemutatásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek