Starity

Klippremier: Bogi - We All

2014. április 25. 20:08   |   Szerző: Ágika21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a fiatal énekesnő legújabb kisfilmje, ami a nagy sikerű We All című dalához készült, amivel eljutott A Dal című műsor döntőjébe is.

hirdetés
Klippremier: Bogi - We All

Bogi élete folyamatosan pörög: koncertek, interjúk és stúdiózás követik egymást, most pedig legújabb kisfilmjével lepte meg a rajongóit. A klip a nagy sikerű We Allhoz készült, ami A Dal című műsorban egészen a döntőig jutott.

A klip első percében azt láthatjuk, ahogy egy koncertre készülnek csapatával, majd a végén Bogi már a színpadon énekel. Ha pedig jobban megfigyeljük az emberhadat, felbukkan közben Dobrády Ákos is.

A klip nem az eredeti dalhoz, hanem annak egy remixváltozatához készült, amit a Compact Disco egyik tagja, Lotfi Begi készített el.

Egyébként Bogi nemrég elképesztő fotósorozatot készített az InStyle magazinnal, ahol aligha egy fiatal kislány néz vissza ránk. Ezenkívül pedig a Szeretlek Magyarország! című műsorban is feltűnt és jelölték mint legjobb új előadó a Viva Cometen és a Bravo Ottón is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek