Starity

Meglepetésbulit szervezett vőlegényének Ashley Tisdale

2014. április 26. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christopher French szerdán ünnepelte születésnapját, ez alkalomból pedig menyasszonya meglepte egy kis baráti összejövetellel.

hirdetés
Meglepetésbulit szervezett vőlegényének Ashley Tisdale
Fotó: April Hubal

Ashley Tisdale szerdán dobott össze egy visszafogott meglepetésbulit vőlegényének, Christopher Frenchnek, melyet a Nyugat-Hollywoodban található RivaBellában tartottak meg, a család és közeli barátok részvételével – celebek kizárva!

„Egyetlen celeb barátjuk sem volt ott. Ashley és Christopher egész este fogták egymás kezét és csókolóztak, végig egymás mellett ültek. Igazi gerlepár” – árulta el egy informátor az E! Newsnak.

A meghívottak az étterem Wine Cave részében, vagyis a Borbarlangban gyülekeztek, majd mikor megérkezett Christopher, aki semmit sem tudott az egész meglepetésről, felköszöntötték őt.

A vacsora során pizzát és sült polipot ettek, valamint széles választékban tálaltak számukra tésztákat, és mignonnal zárták étkezésüket. Ezután átadták a születésnaposnak az ajándékokat, aki kibontotta azokat, és a Happy Birthday éneklése közben a tortát is felszolgálták.

A 28 éves színésznő természetesen a Twitteren is beszámolt a nagy napról, melyhez egy fotót is csatolt Chrisről, aki éppen a gyertyákat fújja el tortáján. „A lehető legjobban éreztem magam, hogy a szerelmemmel ünnepelhettem a születésnapját ma este a RivaBellában. Köszönöm!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek