Starity

Egyre híresebb a Dot SE

2014. április 27. 19:07   |   Szerző: Baybee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd banda a névváltoztatás óta egyre jobban teljesít, ez pedig a siker felé húzza őket.

hirdetés
Egyre híresebb a Dot SE

Mikor Michael Lee Cheung elhagyta a One2Five-ot, a továbbra is bandában maradt négy tagnak új nevet kellett választania. Dot SE-ként már több mint 15 videót tettek közzé a legnagyobb internetes videómegosztó oldalon. Leghíresebb közülük a We Can't Stop, mely több mint 1 milliós nézetséggel rendelkezik.

A fiúk 2014-ben sem pihennek: jobbnál-jobb feldolgozásokkal ajándékozzák meg rajongóikat, akik sokszor választhatnak, melyik dalt is szeretnék hallani. Ilyen volt például a Dark Horse, a Say Somethin', az Unconditionally, valamint a Me & My Broken Heart is, melyre az eredeti előadó, a Rixton is pozitívan reagált.

Legfrissebb coverjük egy 5 Seconds Of Summer-dal, mely csak a minap került nyilvánosságra, nézettsége mégis egyből 10.000 fölé ugrott, minek oka talán az is lehet, hogy a videó a tagok régi stílusára emlékeztet mindenkit: Simon Samaeng például megszabadult védjegyévé vált körszakállától, Samuel Danielssont ismét szőkén láthatjuk, Adam Lundgren pedig még a szokásosnál is kócosabb.

A srácok mostanában egyre többet szerepelnek a svéd magazinokban és rádiókban is, sőt, nemrégiben még a 2014-es Gultuben-gálán is részt vettek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek