Starity

Hadseregtől kapott védelmet a One Direction

2014. április 27. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több ember védi a bandatagokat, mint az amerikai elnököt! A srácokat több mint kétszáz katona és rendőr kísérte, 24 órán át.

hirdetés
Hadseregtől kapott védelmet a One Direction

Katonai őrök és rendőrök álltak strázsát és kísérték a srácokat legutóbbi, kolumbiai turnéállomásuk során, hogy gondoskodjanak a biztonságukról a veszélyes környéken – jelentette a FemaleFirst. Where We Are nevű világ körüli turnéjuk pénteken vette kezdetét, és a hírek szerint azért volt szükség a különös protekcióra, mert a környéken a legmagasabb a bűnözés és az emberrablás.

A Sunday Mirror írása alapján sem a szervezők, sem a bandatagok nem akartak kockáztatni, így a menedzsmentjük a legjobb biztonsági csapatokat és katonákat szervezte le számukra. „Nem lesznek bulik, városnézések olyan helyeken, amik veszélyesek, és Kolumbia az” – fűzte hozzá menedzserük.

A csapatot az El Campin stadionig rendőrség kísérte konvojokkal, majd több mint 200 katona állt őrt a bejáratnál és az arénában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek