Starity

Klippremier: Alizée - Blonde

2014. április 29. 10:10   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 18-án megjelent Blonde című dalához forgatott videoklipet a francia énekesnő, Alizée, mely április 28-án jelent meg hivatalos VEVO-csatornáján.

hirdetés
Klippremier: Alizée - Blonde

Két héttel a felvételek után megjelent Alizée új videoklipje, mely a március 18-án megjelent Blonde című dalhoz készült. Egy energikus, vidám, táncos jelenetekkel megtűzdelt videót kaptunk, mely az énekesnő hivatalos VEVO-oldalán debütált először.

A klip remekül illik a dalhoz: egy fordrászszalonban játszódik, ahová Alizée és barátnői barna hajjal érkeznek, majd frizurájukat szőkére festtetik. A táncosok közt felfedezhetjük Jonathan Jenvrint, aki együtt dolgozott Matt Pokorával és Shy'mmel is, vagy Daniel Ralphot, aki viszont olyan sztárokkal működött együtt, mint Rihanna, Selena Gomez vagy Justin Bieber.

A koreoráfia Alizée egyik régi klipjére, a Mylène Farmer által koreografált J'ai pas vingt ans-ra emlékeztet minket.

A videó megjelenésének napja, április 28. Alizée kislányának, Annilynek is a születésnapja egyben, aki pár másodperc erejéig szőke parókában látható is a kisfilmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek