Starity

Szabó Erika pompomlány lesz

2010. április 18. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Barátok Közt egykori Tildája most a hangjával hódít. A hamarosan induló Blue Mountain State nevű sorozatban egy pompomlányt szinkronizál.

hirdetés
Szabó Erika pompomlány lesz

Április 18-án startol Magyarországon a Blue Mountain State című amerikai sorozat. A Music Television műsorán követhetjük majd nyomon az amerikai futballról, bulikról és szexről szóló, humoros párbeszédekkel és izgalmas sztorikkal megtűzdelt, nagysikerű sorozatot.

A magyar nézőket igazi sztárparádéval örvendeztetik meg, mert olyan ismert művészek szinkronizálják a szereplőket, mint Szabó Erika, Hujber Ferenc, Váradi Zsolt, Lengyel Tamás és Előd Álmos. Faragó Richárd sportriporter is igazán testhez álló szerepet kapott, ő lesz a narrátora a sorozatnak.

Szabó Erika, a Barátok Közt második Tildája, aki egy pompomlányt szinkronizál a sorozatban, így vélekedett: „Nagyon jópofa tini-sorozat a Blue Mountain State, szeretem az ilyen stílusú műsorokat. Bár a szinkron alatt csak egy-egy jelenetet láttam az epizódokból, de biztosan odakapcsolok majd a teljes részekre is, kíváncsi vagyok a történetre.”

Az új sorozat idén januárban hatalmas sikerrel indult Amerikában, reméljük itthon is hasonló népszerűségnek fog örvendeni. A premier április 18-án 21:50-kor lesz, majd minden vasárnap ugyanebben az időben folytatódik a történet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek