Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. április 29. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cher Lloyd bemutatta albumborítóját, Demi Lovatónak elege van, a Little Mix új klippel jelentkezik, Miley Cyrus meglepő személlyel hozták hírbe, Selena Gomez elutazott, Hilary Duff kisfia pedig szerelmes. Lássuk, mi történt a sztárvilágban!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Párizsba utazott Selena Gomez

Míg újabban egyre csak gyűlnek a felhők Miss Gomez feje felett, ő úgy döntött, hogy a problémákkal való szembenézés helyett inkább elutazik Franciaország fővárosába.

Selena már senkit sem követ az Instagramon és a hírek szerint megszakította a kapcsolatot azokkal a barátaival is, akik véleménye szerint rossz hatással vannak rá, helyettük pedig inkább azokkal tölti idejét, akik segítenek neki két lábbal a földön állni. Az elmúlt napokban pedig elárasztotta fiókját régies hangulatú videókkal, melyekben egy barátnőjével szerepel.

*

Bieber apjával kavart Miley?

Egy névtelen forrás árulta el a Sugarscape-nek, hogy Justin édesapja, aki nem mellesleg házas, elég közeli viszonyba került nemrégiben a 20 éves botrányhősnővel.

„Justin és Jeremy egy egész lakosztályt kibéreltek egy Los Angeles-i hotelben néhány nehet és áthívtak egy csomó embert. Miley is ott volt, kemény volt a buli és végül Jeremyvel az egyik szobában kötöttek ki, ahol majdnem egy órát eltöltöttek kettesben. Justin odáig lenne érte. Már évek óta segít az apjának lányokat becserkészni.”

*

Így fest Cher Lloyd lemezborítója

Április 28-án rántotta le a leplet második stúdióalbumának hivatalos borítójáról a brit énekesnő, közösségi profiljain keresztül. Ahogy azt már korábban többször is említettük, a korong a Sorry I'm Late nevet viseli és már elő is lehet rendelni, azonban még május 27-ig várniuk kell a rajongóknak, hogy kezükben tarthassák, de addig is kárpótlásként debütált a Sirenshöz forgatott videoklip, ami Cher eddigi legérettebb szerzeménye.

Fotó: Facebook/Cher Lloyd

*

Demi Lovatónak gondjai akadtak a paparazzikkal

Az énekesnő nemrég érkezett meg Rid de Janeiróba, azonban nem léphet anélkül utcára, hogy ne lepné el egy egész horda lesifotós, így szabadideje nagy részét hotelszobájában tölti – de van, hogy még itt sincs nyugta.

„Az egész napomat a hotelszobában töltöttem, miután leszálltam Rióban. Annyira mesés itt és a tengerpartra akarok menni, de a paparazzók könyörtelenek. A minap valaki egy go-pro kamerát szerelt a távirányítós helikopterre és berepült a szobámba. Ki csinál ilyet? – panaszkodott a Twitteren.

*

Hilary Duff kisfia belezúgott a Jégvarázs Elsájába

A 26 éves színésznő néhány napja megosztott Instagram-profilján egy ennivaló képet kétéves kisfiáról, Lucáról, melyhez a következőt fűzte hozzá: „Álmodozás Elsa királynőről... (ő a barátnője)”

*

Pénteken érkezik a Little Mix új klipje

Még egy napja sincs, hogy a brit lánybanda bejelentette hivatalos Facebook-oldalán: május 2-án, vagyis most pénteken debütál legújabb videójuk, amit a már előrendelhető kislemezes dalukhoz, a Salute-hoz készítettek, alig néhány órája pedig egy rövidke videót is megosztottak a forgatásról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek