Starity

Klippreimer: Alexandra Stan - Thanks For Leaving

2014. május 01. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű sztár hónapok óta nem adott ki új dalt. Most azonban visszatért és egy teljesen új oldalát mutatja meg rajongóinak.

hirdetés
Klippreimer: Alexandra Stan - Thanks For Leaving

Alexandra Stan neve mindenkinek ismerősen csenghet. A román énekesnőt 2011-ben az egész világ megismerhette slágereinek köszönhetően, viszont most nem egy tucat popdallal rukkolt elő, ugyanis új dalában megmutatja érzelmesebb oldalát.

Alexandra nagyon nehéz időszakon van túl. Tavaly júniusban szerelme, aki egyben a menedzsere is volt, brutálisan bántalmazta őt, az énekesnőt kórházba is kellet szállítani.

A Thanks For Leaving című dal a szakítás utáni időszakot mutatja be és azt, hogyha egy kapcsolat nem működik jól és a felek nem találják a közös hangot, akkor inkább szakítsanak, engedjék el egymást, mert ha úgy vannak együtt, hogy már nem szeretik egymást, akkor azzal csak saját maguknak ártanak, és az életüket pazarolják el valakivel, akivel nem is érzik jól magukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek