Starity

Megjelent a La Gata főcíme

2014. május 01. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Natalie Lartilleux rendezésében készült La Gata című mexikói telenovellához végre megérkezett a főcímdal, melyet Maite Perroni énekel.

hirdetés
Megjelent a La Gata főcíme

Mint ismeretes, a Cachito de Cielo bukása után nem volt biztos, hogy új telenovellában láthatjuk majd Maitét, azonban megkapta az 1968-as Rosa Salvaje remake-sorozatának, a La Gatának főszerepét. A társa pedig nem más, mint a Teresa és a Maricruz sztárja, Daniel Arenas.

A sorozat főcíme a napokban került fel az internetre, illetve egy bemutatkozó videóban az egész dalt is meghallgathatjuk, amit természetesen az Esmeraldát alakító színész-énekesnő énekel. A kisfilmben Daniel is feltűnik, illetve Maite karakteréhez öltözve látható. A szerzemény egyébként a Vas a querer volver címet kapta.

A széria főszerepében Esmeralda de la Santacruz áll (Maite Perroni), vagy ahogyan mindenki hívja, a Macska. Szegény sorsú lány, aki az utcán él. Egyszerre vad és gyengéd, ártatlan és harcias. Pablo Martínez Negrete (Daniel Arenas) egy gazdag férfi, aki szemet vet Esmeraldára. Természetesen ahogyan az lenni szokott, a főhős édesanyja, Lorenza Negrete de Martínez (Laura Zapata) ellenzi fia legújabb kapcsolatát. Mindent megtesz annak érdekében, hogy a szerelmeseket végleg elválassza egymástól.

A sorozat első epizódja május 5-én lesz látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek