Starity

Kurt Cobain újabb meglepetéssel szolgál

2014. május 01. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kurt Cobain és Courtney Love története már több mint 20 éve forog közszájon, ám a rajongók közt mai napig harc dúl azon kérdés miatt, hogy végül is szerette-e egymást a két sztár, vagy Courtney csupán hasznot akart-e húzni ebből a viszonyból.

hirdetés
Kurt Cobain újabb meglepetéssel szolgál

Kurt és Courtney története 1990 januárjában kezdődött, amikor a Nirvana karrierje beindulni kezdett. Szerelmüket ugyan barátaik megkérdőjelezték és nem gondolták tartósnak, ám Kurt és Courtney minderre rácáfolt, amikor is két évvel később örök hűséget fogadtak egymásnak Hawaiin.

Mint arról korábban tudósítottunk: Cobain halálának 20. évfordulójának kapcsán a seattle-i rendőrség ismét elővette a zenész aktáit és rövid időre újraindult a nyomozás, melynek során előkerült egy rövid üzenet Kurt pénztárcájából, melyet a zenész maga írt egy – a San Fransiisco közeli – Phoenix Hotel-beli levélpapírra és nyers fordításban ennyit tesz:

„Te, Kurt Cobain törvényes hitvesedül fogadod-e Courtney Michelle Love-ot, még akkor is, ha ő egy ragyás k*rva, aki drogokra és kurválkodásra költi a pénzedet?”

Egyes vélekedések szerint az üzenet a Kurt és Courtney házasságkötése körüli időszakban készülhetett, hiszen a szerelmesek előszeretettel viccelődtek egymás kárára. A CBS nemrégiben megkereste Courtney-t az ügyben, ő azonban egyelőre nem nyilatkozott az őt pocskondiázó üzenetről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek