Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. május 02. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét összegyűjtöttük kedvenc sztárjaink elmúlt héten termelt legjobb Instagram-fotóit! Neked melyik a kedvenced?

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Miranda Kerr

Miranda Kerr nemcsak szabadidejében, de a fotózáson is élvezi a napsütést! A szép modell legújabb magazinszerepléséből, az angol Harper's Bazaarból osztott meg előzeteseket.

*

Cara Delevingne

Miranda kolléganője, Cara nemcsak a modellkedéshez, hanem a varráshoz is ért! Eme képességét osztotta meg követőivel az Instagramon: „még több izgalmas dolog következik” – fűzte hozzá.

*

Gwen Stefani

Már egy ideje pletykálják, hogy Gwen Stefani váltja Christina Aguilerát a The Voice-ban, és úgy tűnik, ezek a hírek beigazolódni látszanak, hiszen az énekesnő saját maga posztolta ki a műsor logóját! Szerintetek jó mentor lesz Gwenből?

*

Jared Leto

Az Oscar-díjas színész megtalálta legfiatalabb rajongóját, és bátran fotózkodott vele a parkban! Hát nem édes ez a baba a 30 Seconds To Mars szerelésében?

*

Britney Spears

A pop koronázatlan királynője rövid vakációja után visszatért Vegasba, hogy eleget tegyen a kétéves Planet Hollywood-i rezidenciájának! Britney izgatottan írt a munkájáról: „Már hiányoltam a színpadomat...”

*

Paris HiIton

A hotelörökösnő legújabb dala csúnyán megbukott, és rengeteg rossz kritikát kapott, de a szőke ciklon nem adott túl a zenélésen, sőt! Továbbra is luxuspartikban keveri az ütemeket mint hivatásos DJ!

*

Rihanna

A barbadosi csillag mostanában nagyon rákapott a meztelenkedésre! Instagram-fiókjára azonban mégis a cenzúrába passzoló fotókat kell választania, így a brazil Vogue fotósorozatából választott pár pikáns, mégis nyomdafestéket tűrő fotót.

*

Adam Lambert

Az énekes köztudott Madonna-rajongó, és most az ikon legendás pózát is felvette, idézve a Vogue dalszövegéből: „Strike A...”. Adam egyébként egy 500 ezer dolláros Sweet 16 buliról jelentkezett, ahol ő volt a meglepetésvendég!

*

Justin Bieber

A tinik kedvence Japánba ruccant ki, és megkérdezte: „Mi a következő?”. Rajongói persze elkezdtek kapányolni saját országuk mellett – ti örülnétek, ha JB Magyarországra látogatna?

*

Katy Perry

A slágergyáros énekesnő Prismatic világ körüli turnéja hamarosan kezdődik, és ennek örömére Katy minden nap visszaszámol és megosztja egy-egy fellépőruhájának tervét. A mi eddigi kedvencünk ez a Roberto Cavelli-darab!

*

Ian Somerhalder

A vámpírnaplók szívtiprója egy betolakodót talált a hotelszobájában: „Mit keres @chelseahandler az ágyamban?” – kérdezte, és ezt a fotót mellékelte hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek