Starity

Dögös sorozatsztárok

2010. augusztus 30. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hollywoodban most a sorozatoké a főszerep, és nem csak az Emmy-díjak miatt. A Hollyscoop weboldal összeállította, hogy melyik sorozatnak van a legszexisebb szereplőgárdája.

hirdetés
Dögös sorozatsztárok

Minden héten ránk mosolygnak a tévéből, nem bírjuk ki, hogy ne lássuk őket, odakötnek minket a televíziók elé. Ők a sorozatsztárok. Az Emmy-díjátadó közeledtével a Hollyscoop weboldal sem tétlenkedett, és összeállították, hogy szerintük  melyik sorozatok rendelkeznek a legszexisebb és legvonzóbb szereplőgárdával.

Íme az eredmény:

10. CSI: Miami 
Emily Proctor és Eric Rodríguez segített a sorozatnak bejutni a 10 közé, de azért ne feledkezzünk meg David Caruso karakteréről sem... hiszen ki ne imádná a napszemüveges férfiakat.

9. House M.D.
Egy ok: Olivia Wilde, de azért Lisa Edelstein sem tűnik el a süllyesztőben.

8. Pretty Little Liars
4 csodálatos tinilány. Dráma, szex és rövid ruhák. Kell ennél több?

7. Glee
Lea Michele iskoláslány ruhái elbűvölőek.

6. Modern Family
Ed O'Neillt mindig is imádtuk. Ebben a sorozatban pedig kiegészül Sofía Vergara színésznővel... ők ketten tökéletes párosítás.

5. The Vampire Diaries
A vámpírok mindig szexik, ráadásul Nina Dobrev és Ian Somerhalder igazán egzotikus karakterek. 

4. 90210
Szexisebb, mint az eredeti, de a prímet Anna-Lynne McCord és Michael Steger viszi.

3. Gossip Girl
Leighton Meester és Blake Lively az összes férfit leveszi a lábáról. Ráadásul ott vannak a jóképű pasik is. Szakítások, szerelmek és dráma.

2. Mad Men
Jon Hamm, aki egy igazi rosszfiú. Ennyi az összes indok. Na jó, azért valljuk be, Christina Hendricks is sokat dob az eredményen.

és a győztes nem más, mint a 

1. True Blood
Mint már mondtuk, a vámpírok mindig szexisek. Az egyik szereplő szexisebb és dögösebb, mint a másik. Tele van erotikával, és szabadjára engedi a fantáziádat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek