Starity

Nicole Kidman éhezteti kislányát

2010. április 18. 13:01   |   Szerző: kylie.m

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Kidman a külsőségek embere. A gyönyörű színésznő annyira fontosnak tartja, hogy kislánya, Sunday Rose jól mutasson a róla készült képeken, hogy diétára fogta a picit, mert túl hurkásnak tartja.

hirdetés
Nicole Kidman éhezteti kislányát

Arról már korábban is szóltak hírek, hogy Nicole Kidman mindennap árgus szemekkel figyeli Keith Urbannal közös kislányát, Sunday Rose-t, hiszen fél attól, hogy a gyerek nem elég szép. Állítólag irigyen szemléli, hogy exférje, Tom Cruise milyen büszkén mutogatja gyönyörű lányát, Surit, míg a kis Sunday egyelőre nem kivételes szépségű gyerek.

A legfrissebb hírek szerint Kidman odáig ment, hogy fogyókúrára fogta Sundayt, mert zavarta, hogy a kislánynak kerek a pofija és hurkás a teste a róla készült fotókon. A brit Daily Mail című lap információi szerint Kidman legutóbb is egy családi séta alkalmával diétás fagyit vett a kislánynak, amin az eladó igencsak felháborodott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek