Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. május 02. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bieber újabb duettpartnert talált, Miley még mindig betegeskedik, Vanessa Hudgens ismét a Bongónak állt modellt, Hugh Jackman kellemetlen szituációba keveredett, Hayley Williams pedig visszavágott a majmoló Justinnak. Lássuk, mi minden történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Ismét a Bongónak állt modellt Vanessa Hudgens

Nemrég egy újabb fotósorozat készült Vanessa közreműködésével, a Bongo legújabb kollekciójához. A hírről pedig örömmel számolt be egy kép társaságában a minap az újabban szőke hajkoronával nyomuló színésznő, majd a márka is megosztott néhány backstage-fotót.

*

Újabb két turné-állomást mondott le Miley

A botrányhősnő még mindig nem jött teljesen rendbe, miután múlt hónap közepén allergiás rohamot kapott az antibiotikumoktól, amiket betegeskedése miatt szedett, így a mai, amsterdami és a vasárnapi, antwerpi koncertjét is le kellett mondania.

Azonban az ottani rajongóknak csak júniusig kell nélkülözniük kedvencüket, ugyanis Antwerpben június 20-án, Amsterdamban pedig 22-én fog színpadra lépni Miley.

*

A Paramore visszavágott Biebernek

Miután a napokban nagy botrányt kavart Justin legújabb dalának borítója, ami erősen hajaz a Paramore 2007-ben megjelent Riot! című albumáéra, Hayley Williams úgy döntött, hogy visszavág a kanadai tinisztárnak.

A banda frontasszonya Ain't If Fun című daluk címét változtatta meg egy kicsit és új borítót is kreált hozzá, ami pedig a Belive-re hasonlít. „Limitált kiadás! Az Ain't It Fun kislemeze nemsokára érkezik!” – írta a fotóhoz Hayley.

*

Hugh Jackman majdnem levágta péniszét

A színész elárulta, hogy az X-Men forgatásán véletlenül majdnem levágta saját péniszét Farkas-karmaival.

„Volt egy nagyon intenzív jelenet és ragaszkodtam a zárt forgatáshoz. Futottam és a sarkon túl ott gyülekezett a stáb összes női tagja. Megpróbáltam eltakarni magam és megvágtam a combom belső részét. Szerencsére csak a combom belső része volt” – árulta el nevetve Jackman.

*

Kamupocakkal riogat Hailee Steinfeld

A 17 színésznő csütörtök délután forgatott le egy jelenetet a Ten Thousand Saints című filmjéhez a New York-i Tompkins Square Parkban, filmbeli bátyja, Asa Butterfield oldalán. Hailee egy terhes tinilányt alakít, így kamupocakot hord a forgatás idején, amivel nem kis ijedtséget keltett az emberekben – de nem kétség, élvezte.

*

Duetten dolgozik Ariana Grande és Justin Bieber

A minap feltöltött Instagram-profiljára egy fotót Bieber, amin ő és Ariana láthatóak egy stúdióban és amellett, hogy gratulált neki, amiért Problem című dala number one lett, azt is hozzáfűzte: #arianabieberduet? Így rögtön elindultak a pletykák egy esetleges duettről, ami nem is lenne meglepő, miután a hírek szerint érkezik majd közös dala Lil Wayne-nel, Madison Beerrel és Austin Mahone-nal is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek