Starity

Jenna Jameson kifakadt

2010. augusztus 30. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miss Jameson a minap Heidi Montag házi pornója folytán fakadt ki a Twitteren. Szerinte egy celeb-házipornó sem véletlenül kerül ki.

hirdetés
Jenna Jameson kifakadt

A válófélben lévő Heidi Montagról hamarosan házi szexvideó fog megjelenni, már ha férje el tudja adni, meg persze ha igazak a pletykák, miszerint Heidi Hugh Hefner egyik szőke exbarátnőjével, Karissa Shannonnal „hetyeg” a videón. Férje el akarja adni jó pénzért. Az incidens óta csak a Twitteren kommunikál Spencer és Heidi.

Rá pár napra Jenna Jameson expornószínésznő kifakadt a celeb-házipornókat illetően. Nem hisz azoknak a celebeknek, akik úgy állítják be magukat, hogy meglopták őket, szerinte igenis saját maguk szivárogtatják ki a felvételeket; valamint hozzátette, ő is ismer olyanokat, akik eladták saját készítésű házi videójukat, hogy pár perc hírnevet és ismertséget szerezzenek maguknak. Szerinte, ha már valaki ilyen dolgokat készít, akkor az a legkevesebb, hogy megtartja magának, úgy, ahogyan ő is.

A fentebb említetteket mi sem támasztaná jobban alá, mint Kendra Wilkinson esete. Kiderült a Playboy-lányról, hogy ő maga szivárogtatta ki a 18 évesen készített home videót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek