Starity

Újra színházturnéra indul a Within Temptation

2014. május 04. 08:08   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2012 után ismét színházturnéra indul a hollandok legsikeresebb zenekara, ahol nem csak a régi dalok lesznek hallhatóak, hanem olyan szerzemények is, amelyeket a közönség ezelőtt még soha nem élvezhetett élőben.

hirdetés
Újra színházturnéra indul a Within Temptation

Legutoljára 2012-ben adott akusztikus színház-koncertet a Within Temptation, ami CD-n is megjelent, An Acoustic Night At The Theatre néven, ami annyira sikeresnek bizonyult, hogy a zenekar úgy döntött, a Hydra dalaival is készek meghódítani a holland színházakat.

A 2015 áprilisában kezdődő koncertsorozat a Theaters on Fire elnevezést kapta, amiről az énekesnő, Sharon Den Adel így mesélt: „A legutolsó alkalom, amikor meglátogattuk a holland színházakat, az 2012 volt, szóval már nagyon várjuk ezt az új turnét. Az új dalok mellett természetesen a legismertebbeket is eljátsszuk majd, speciális zenei előkészületekkel. Ezek mellett pedig olyan szerzeményeket is előadunk majd, amiket eddig soha nem hallhattak ezelőtt élőben a rajongók. Mindezek tetejében, meglepjük őket egy varázslatos, vadonatúj dekorációval és lenyűgöző effektekkel is.

A színházturné mellett várhatóan egy DVD is megjelenik, ami a Hydra világkörüli turnét mutatja be, valamint Sharon tegnap bejelentette, a két holland koncertet teljes egészében rögzítik. A kiadványon várhatóan a 2013-as évfordulós Elements koncert néhány pillanatát is láthatja majd a közönség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek