Starity

Norman Reedus szerint őrületes lesz az ötödik évad

2014. május 04. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Walking Dead következő szezonja rengeteg meglepetést tartogat, melyek a színész szerint eszelősek lesznek.

hirdetés
Norman Reedus szerint őrületes lesz az ötödik évad

Még öt hónapot kell várniuk a rajongóknak a The Walking Dead soronkövetkező, ötödik szezonjára, így arra is, hogy megtudják, mi fog történni túlélőinkkel, miután eljutottak a végállomásra, ahol azonban nem zajlott minden zökkenőmentesen.

Lassacskán viszont elérkezik az ideje annak, hogy a színészek és a készítők visszatérjenek Atlantába, és hozzálássanak az új epizódok forgatásához, ezért az Entertainment Weekly mikrofonvégre kapta a sorozat Daryl Dixonját, azaz Norman Reedust, hogy kifaggassák, mennyit is tud a folytatással kapcsolatban.

„Egy keveset. Ezek a srácok [Robert Kirkman és Scott M. Gimple] nagyon jók abba, hogy egy csomó dolgot eláruljanak, te meg csak ülsz ott egy órán kereszül, aztán kisétálsz és az jár a fejedben: »Mi a fenét mondott most akkor? Mi folyik itt?« Nagyon jól tudják leplezni azt, amit el akanak mondani. De amennyit tudok, elárulhatom, hogy teljesen elmebeteg lesz. Valahogy tudtam, hogy szükségem lesz egy jó hónap pihenésre, mielőtt belevetjük magunkat – osztotta meg a színész.

Emellett Kirkman, a sorozat készítője nemrégiben azt árulta el egy interjú során, hogy az ő kedvenc eleme az egész szériában maga Daryl. „Amikor megláttuk Norman Reedust, az összes producernek ugyanaz járt a fejében: imádjuk ezt a csávót. Muszáj beleraknunk a show-ba valahogy. Aztán hirtelen beugrott, hogy Merle-nek van egy öccse, Daryl.”

Továbbá pedig a SundanceTV összeállított egy listát az elmúlt 25 év legjobb természetfeletti sorozataiból, melynek élére az AMC nagysikerű műsora került, többek között azzal az indokkal, hogy egyetlen főszereplő sincs biztonságban a kíméletlen haláltól.

Íme, a teljes lista:

  1. The Walking Dead (2010 – napjainkig)
  2. American Horror Story (2011 – napjainkig)
  3. Trónok harca (2011 – napjainkig)
  4. True Blood (2008 -napjainkig)
  5. Odaát (2005 – napjainkig)
  6. Smallville (2001 – 2011)
  7. Lost (2004 – 2010)
  8. Carnivàle – A vándorcirkusz (2003 – 2005)
  9. Buffy, a vámpírok réme (1997 – 2003)
  10. X-akták (1993 – 2002)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek