Starity

Jay-Z tervbe vette az elhízást

2010. augusztus 30. 16:04   |   Szerző: MileyCyrus13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár egy nyilatkozatában beszámolt a terveiről, a nyugdíjas éveiről beszélt. Még ha ez az idő nincs is túl közel a rapsztár életében, neki már pontos tervei vannak.

hirdetés
Jay-Z tervbe vette az elhízást

Jay-Z elmondta, hogy úgy érzi, már mindent elért, amire vágyott, és lassan ideje visszavonulót fújnia. „A saját szigetemen fogok élni, és a világ egyik legjobb szakácsa főz majd rám. Egész nap csak szivarozok, finom borokat kortyolgatok, és lazán elhízok. Ez a fizetség az éveken át folytatott kemény munkáért!” – magyarázta, majd hozzátette, hogy természetesen Beyoncé is vele fog élni, de azt már kevésbé tartja reálisnak, hogy az énekesnő is vele együtt kerekedik majd.

Már tervben van a baba is, tehát úgy néz ki, az életük tényleg a tökéletes felé vette az irányt. Bár Beyoncéról lehet gondolni, hogy a tökéletes alakját nem fogja veszni hagyni.

Addig mi is várjuk a sztárpár sikerét, mert elmondásuk szerint van még pár dolog a tarsolyukban, amivel még előrukkolhatnak.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek