Starity

Ismét szingli Cody Simspon

2014. május 05. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szakított a tinisztár és Gigi Hadid, a hírt pedig szóvivőik is megerősítették már.

hirdetés
Ismét szingli Cody Simspon

Alig két hete került megrendezésre Los Angelesben a 2014-es Radio Disney Music Awards, ahol Cody Simpson és Gigi Hadid még boldogan, kéz a kézben mutatkozott a vörös szőnyegen, most azonban kiderült, hogy kapcsolatuk nemrégiben véget ért.

„Alá tudom támasztani a híreket, miszerint szakítottak” – nyilatkozta a 17 éves énekes szóvivője a MailOnline-nak, részleteket azonban nem osztott meg.

A páros körülbelül egy évig volt együtt, ez idő alatt pedig a fiatal modell Cody Surfboard című dalához forgatott videoklipben is látható volt. Ennek ellenére kevés időt tudtak együtt tölteni, ugyanis a tinisztár gőzerővel dolgozik és Gigi karrierje is kezd beindulni: szerepelt a Sports Illustrated 2014-es fürdőruhás különszámában és Miguel egyik klipjében is fel fog tűnni.

„Hol együtt voltak, hol pedig külön, mivel folyamatosan próbálkoztak, de sűrű időbeosztásuk nagyon nehézzé tette. Múlt csütörtökön döntöttek úgy közösen, hogy most már tényleg vége” – árulta el egy forrás a JustJarednek, egy másik informátor pedig hozzátette, hogy a szakítás békésen zajlott és továbbra is barátok maradnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek