Starity

Nicholas Hoult tüzet nyelt - videó

2014. május 07. 13:01   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokak egy átdolgozott, hosszú forgatás után pihenéssel engedik ki a gőzt, Nicholas Hoult viszont inkább a száját gyújtotta fel pár pohár alkohol után.

hirdetés
Nicholas Hoult tüzet nyelt - videó

Úgy látszik, a színész jó pár pohár alkohol után igencsak durva bulikban van benne. Természetesen kollégáira is számíthat, hiszen ebben az őrült mutatványban végig mellette volt a szintén színész James McAvoy.

Az incidensről készült videót a Radar Online tette közzé, hogy milliók legyenek szemtanúi annak, hogy Nicholas szája lángra gyúlt.

Sokan azért védték a két sztárt, mivel ez közvetlenül az X-Men: Az eljövendő múlt napjai forgatások befejezése után volt, és valahogy ki kellett engedniük nekik is a gőzt – ennek pedig a rosszabbik formáját választották.

Azt, hogy ehhez mit szólhatott Nick barátnője, az Oscar-díjas színésznő, Jennifer Lawrence vagy egyáltalán ő is ott volt-e ennél az őrült dolognál, nem tudni, de abban biztosak lehetünk, hogy nem lehetett elragadtatva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek