Starity

Klippremier: Shakira - Dare (La la la)

2014. május 07. 14:02   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Shakira legújabb videója, ami a Dare címet kapta. Az énekesnő legutóbbi kislemeze az Empire, amivel hatalmas sikert aratott, így esélyes, hogy ez is a toplisták élére kerül.

hirdetés
Klippremier: Shakira - Dare (La la la)

A házasság és a gyereknevelés mellett Shakirának van ideje karrierjére is, ami nem csak a parfümök készítéséből, ruhák tervezéséből, hanem az éneklésről is szól. Az énekesnő legutóbbi kislemeze az Empire volt, ami alig pár hete jelent meg a klippel egyetemben, de most ismét egy videóval köszöni meg a rajongók támogatását.

A kisfilmben Shakira ismét régi önmagát adja: továbbra is jelen van a latin hastánc, a csípőrázás és a jellemző mozgások is, pedig az énekesnő a 40-hez közelít már, de tagadhatatlanul fiatalabban fest valódi koránál. A videónak nincs semmi különleges története, a tánc van a középpontban, illetve a végén megjelennek a brazil motívumok, mint a riói karnevál, hiszen a Dare átdolgozott változata a 2014-es FIFA Világkupa egyik hivatalos dala.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek