Starity

Új csajjal nyomul Justin Bieber

2014. május 07. 18:06   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, Justin Bieber túltette magát ex-barátnőjén, Selena Gomezen, mivel nemrégiben napvilágra került jópár fotó, melyeken egy 20 éves modellel látható.

hirdetés
Új csajjal nyomul Justin Bieber

Egy ideje már nem csitulnak a kedélyek a Jelena páros körül, hiszen a média a se veled, se nélküled kapcsolatuktól hangos, nemrégiben pedig Selenát még Orlando Bloommal is összehozták.

A napokban a feltörekvő modell, Yovanna Ventura egy képet tett közzé Instagram-profilján keresztül, melyen Justin Bieberrel látható. Bár nem ez az első kép róluk – már több lesifotó is készült a párosról -, de ez az első olyan, melyet saját kezűleg tettek közzé. Később a kanadai tinisztár is megosztott egy fotót kettejükről, azonban ő hozzáfűzte, hogy csak barátok.

Ennek okán viszont már el is indultak a találgatások, hogy Biebs és Yovanna lesz az új álompár, ennek pedig akár Justin keze is igazat adhat, ami a modell feneke felé kalandozik a fotón. Vajon hihetünk a pletykáknak?


Fotók: Intagram

De ki is Yovanna? Az Elite Model Management egyik modellje, és bár még nem tett szert nagy hírnévre, Justinnal való kapcsolata nagy felhajtást hozhat számára az egész világon, hiszen emlékezzünk csak vissza Palvin Barbira, akiről rögtön elkezdtek írni a külföldi pletykalapok is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek