Starity

Daniel Sharman a CW-hoz pártolt

2014. május 07. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Colton Haynes után Daniel Sharman is elhagyja az MTV-t és a CW-nál köt ki, ahol a nagysikerű The Originalsban láthatjuk majd.

hirdetés
Daniel Sharman a CW-hoz pártolt

Nemrég jelentette be Jeff Davis, a Teen Wolf producere, hogy az Isaac Lahey-t alakító sármos Daniel Sharman elhagyja a stábot, de most kiderült, hogy máris új sorozatban kapott szerepet.

A The Originals új szereplőket keresett, ezért Daniel is elment egy meghallgatásra és végül bekerült a Vámpírnaplók spin-off sorozatába, ahol a második évadban jelentős szerepben láthatjuk majd.

Ez persze számos rajongót megdöbbentett, hisz nem Daniel az első Teen Wolf-sztár, aki a CW új reménysége lehet, hisz Colton Haynes is ennél a televíziónál kötött ki, egészen pontosan a Zöld íjászban.

A fiatal színész Kaleb bőrébe bújhat majd, aki történetesen egy boszorkány lesz és minden szándéka, hogy pusztítást és káoszt okozzon, nem mellesleg pedig csajozzon. Gyermekkorában szörnyű neveltetést kapott, így főként emiatt vált érzéketlenné, amihez gonosz humor és indulat is párosul.

Danielnek egyébként nem ez lesz az első közös munkája a sorozat főszereplőjével, Joseph Morgannel, ugyanis a Halhatatlanok című filmben is együtt dolgoztak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek