Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. május 07. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efron bizonytalan kapcsolati státuszában, Miley ismét twerköl, Cheryl pedig parfümöt dob piacra. Lássuk, mi minden történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Parfümmel jelentkezik Cheryl

Nemrég jelentette be Facebook-oldalán az énekesnő, hogy rövidesen ő is beáll azon előadók sorába, akik saját illatot dobnak a boltok polcaira:

„Annyira izgatott vagyok! Nem bírtam tovább várni, muszáj elárulnom. Szóval itt egy kép a fotózásról, ami az első parfümöm megjelenése alkalmából készült. A neve StormFlower lesz és augusztusban már a kezetekben tarthatjátok!”

Fotó: Facebook/Cheryl Cole

*

Drew Seeley-t lenyűgözte Vanessa Hudgens

Néhány napja csiripelte a Twitteren a színész, hogy végre meg tudta nézni feleségével egyetemben egykori kolleganőjének új filmjét, a Gimme Sheltert, amitől saját elmondása szerint elállt a lélegzete.

„Megnéztük Amyvel a Gimme Sheltert a múlt este. Annyira lenyűgözött minket Vanessa Hudgens előadása! Remek munka!” - írta Drew.

*

Rihanna kinevette Ariana Grandét

Május elsején került megrendezésre az idei iHeartRadio Music Awards, a fellépők között pedig szerepelt Ariana is, aki a The Way és Problem című dalainak mash-upjával lépett színpadra és szexi koreográfiát is lejtett táncosaival.

Előadása kezdetben láthatóan tetszett Ririnek, aki ritmusra bólogatott fejével (kb. 1:40), azonban amint a Nickelodeon sztárja elkezdett táncolni, elkezdett nevetni (kb. 1:58), emiatt pedig sok rajongó ellenszenvét kivívta magának.

*

Miley Cyrusnak már kutya baja

Jó ideig gyengélkedett a twerk-királynő, most azonban a pihenés után újult erővel tért vissza turnéjára, de előtte húgával, Noahval is szórakozott egy keveset, amit persze azonnal videóra vettek és az Instagramra is feltöltöttek.

*

Zac Efron nem tudja, hogy jár-e valakivel

A napokban zajlott le új filmjének, a Rossz szomszédságnak a premierje, amelynek során természetesen számos interjút készítettek vele, az egyik során pedig szóba került magánélete és, hogy van-e most valakije.

„Nem tudom, nem vagyok benne biztos, hogy még vásáron vagyok-e. Nem fektetek be, elfogyott a pénzem!” – válaszolta viccelődve, de az a hír járja, hogy igen közel kerültek egymáshoz kolleganőjével, Halston Sage-dzsel.

*

Hugh Jackman, Michael Fassbender és James McAvoy táncra perdült

Nemrég vendégeskedett a The Graham Norton Show-ban a három színész, a beszélgetés során pedig kiderült, hogy az X-Men forgatása során Fassbendert egyetlen módszerrel lehetett kicsalogatni lakókocsijából: Robin Thicke slágerével, a Blurred Linesszal.

„Nem tudom, hogy mi volt abban a dalban vagy a videóban, amitől Michael beindult, de határozottan volt benne valami” – mondta Hugh, majd mindhárman felálltak, elindult a zene és elkezdtek táncolni.

*

A félig pucér Moises Ariasszal feküdt egy ágyban Willow Smith

Arias az utóbbi időben sokat lóg Willow bátyjával, Jadennel, így nem meglepő, hogy a fiatal lánnyal is jó viszonyba kerültek, azonban egy nemrég nyilvánosságra került fotó nem kis felháborodást váltott ki sokakból, mivel Will Smith 13 éves lánya és a Hannah Montanából ismert 20 éves színész egy ágyban fekszik - Moises pedig nem mellesleg póló nélkül látható.

Fotó: Tumblr

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek