Starity

Demi Lovatónak nincs férfiideálja

2014. május 08. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekesnő a Cosmo For Latinas riporterével beszélgetett személyes dolgairól, Neon Lights turnéjának egyik állomása alatt.

hirdetés
Demi Lovatónak nincs férfiideálja

Az énekesnő részben spanyol, amire nagyon büszke, az viszont nem kikötés a számára, hogy csakis latin pasikkal randizzon, így puszta véletlen, hogy jelenlegi barátja, Wilmer Valderrama kolumbiai és venezuelai felmenőkkel rendelkezik. „Jártam latinokkal, de ez számomra nem fontos – nem részesítem előnyben a nemzetiséget. Sőt, még pasiideálom sincs. Nem hiszem, hogy bele lehet szeretni valaki öltözékébe vagy stílusába. Számomra ez az egyénről szól.”

Az X Factor egykori gyönyörű mentorát nagyon sok támadás éri alkata miatt a mai napig, emiatt sokáig nem is volt megelégedve önmagával, ám mostanra sikerült megbékélnie kinézetével, és rájött, soha nem lesz olyan, hogy mindenkinek megtudjon felelni. Ennek kapcsán arra kérték, hogy fejtse ki, számára mit jelent a 'szépség' fogalma. „Nagyon fontos, hogy meghatározd magadnak, hogy számodra mit jelent a szépség, mert mindenki számára mást. Számomra azt, hogy szeretem és elfogadom a hibáimat, illetve összeszedem az összes olyan dolgot, ami egyedivé, és széppé tesz. Kényelmesen érezni magam a saját bőrömben szintén ezt érezteti velem. A legtöbb embernek a felnőtté válás és a változások, amiken keresztül megy fizikailag és érzelmileg, nem könnyű. Úgy gondolom, fontos a fiatal lányok számára, hogy rájöjjenek: az tesz téged széppé, hogy ki is vagy valójában.”

Lovato nem nagyon szeret a dalaiban a szexről énekelni, aminek az okát megosztotta a magazin riporterével. „Egyáltalán nem ellenzem. A szex az élet része, és ez egy személyes döntés. Néhány ember beleteszi a zenéjébe, ami király, és jó nekik. De bennem ott motoszkál folyton az a fura érzés, hogy ’Jól van, tudom, hogy anyukám és apukám hallani fogja, szintúgy a kishúgom, és ez számomra nagyon furcsa.’ De ha majd úgy érzem, hogy ki szeretném fejezni magam ilyen módon is, akkor majd azt mondom, ’Rendben, nézzetek másfelé, srácok!’”

Az augusztusban 22. életévét töltő énekesnő élete során nem mindig élt józan életet, nagyon sokszor került ittas állapotba, ami a mai fiatalságot is egyre nagyobb mértékben jellemzi, ám ezen változtatni szeretne, ezért rajongóit arra buzdítja, hogy tanuljanak a hibájából, és ha alkoholhoz nyúlnak, akkor azt csak mértékkel tegyék. „Amikor 21 éves leszel, az első dolog, ami eszedbe jut, az az alkohol. Ezen változtatni szeretnék. Vannak rajongóim, akik most lesznek 21 évesek, és azt akarom, hogy tudják, van más módja is az ünneplésnek, nem csak az, hogy mérgezed magad, és bajba keveredsz, vagy megsérülsz és kórházba jutsz, vagy csupán italra pazarolod el, miközben másokért mennyi mindent tehetnél. Vagy szimplán megünnepelheted, hogy 21 éve vagy az élők sorában.”

Az elmúlt évek alatt a baráti társaságából jó páran kihullottak, és mostanra már csak olyanok vannak az életében, akik többségével gyerekkoruk óta ismerik egymást, és tényleg fontosak a számára. „Visszatekintek a múltamban, és úgy vagyok vele: ’Oké, ez akkoriban jó móka volt, de visszagondolva nem túl sok mindenre emlékszem.’ A születésnapjaimon rengeteg ember volt, mindenki ivott és meg volt bolondulva. Ezek az emberek közül ma már senki nincs az életemben, mert nem törődtek velem, és én sem velük. Csupán bulizni akartam.”

Majdnem minden emberrel előfordult már olyan, hogy megvett olyasvalamit, amit utána megbánt. És hogy ez Demi életében mi volt? „Vettem egy pár Gucci-bakancsot, amit egyszer sem húztam fel.”

Lovato továbbra is turnéjával foglalatoskodik, kedd esti, Argentínában rendezett koncertjén többek között Avril Lavigne is meglátogatta, amiről Instagramon osztott meg két képet Avril. Emellett továbbra is dolgozik ötödik albumán, amiről annyit elárult, hogy egy Ed Sheerannal közös dal garantáltan helyet fog kapni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek