Starity

Matt Bomer most először mesélt házasságáról

2014. május 08. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A White Collar sztárja az Out magazin júniusi-júliusi dupla számában nyilatkozott magánéletéről.

hirdetés
Matt Bomer most először mesélt házasságáról

A 36 éves jóképű színész 2012 februárjában egy kaliforniai gálán tartott köszönőbeszédében vállalta fel homoszexualitását a nyilvánosság előtt, ám akkor még ő sem gondolta volna, hogy ekkora beszédtéma lesz: „Bevallom, nem hittem volna, hogy az embereket ennyire érdekelni fogja. Azt meg pláne nem gondoltam, hogy mindezt még a CNN-en is megemlítik.”

Bár családjuk és barátaik előtt nem titkolják kapcsolatukat, Matt csak nagyon ritkán nyilatkozik magánéletéről a sajtónak. Csupán a múlt hónapban derült ki, hogy három éve házasságban él újságíró párjával, Simon Halsszal, amiről a White Collar sztárja most első alkalommal mesélt.

„Az esküvő nagyon nyugis, és kicsi volt. Csak a hozzánk legközelebb állók voltak jelen. Biztonságot ad a tudat, hogy legális. Nehéz szavakba önteni az érzést, amikor kimondod a fogadalmad azok az emberek előtt, akik szeretnek, és támogatnak. Úgy vélem, ez jót tett a családunknak.

Matt és Simon három gyerek büszke szülei: Kit, Walker és Henry. Ezzel kapcsolatban a magazinnak elmondta, hálás a sorsnak azért, hogy ebben a korban élhet, így megadatik neki a lehetőség, hogy nyíltan felvállalja párját és gyermekeit, és nem kell más arcot mutatnia a nyilvánosság felé, mint amit mutat a családja felé.

„Nem saját akaratomból, de karrierem első tíz évében heteroszexuális férfiakat alakítottam. Hogy mostantól ez mennyiben változik meg, az nem rajtam múlik, hanem sokkal inkább üzleti és társadalmi kérdés lesz.

Ez a változás már el is kezdődött, ugyanis Ryan Murphy rendezésében elkészült a The Normar Heart filmváltozata, amiben Bomer egy AIDS-ben haldokló meleg férfit alakít. Ennek kapcsán arról mesélt, milyen volt találkozni Larry Kramerrel, aki a darab szerzője volt, amelyen a film alapul.

„Nagyon lámpalázas voltam az első találkozásnál. Olyan volt, mintha a Beatles egyik tagjával találkoztam volna, hiszen ő volt az, aki központi szerepet töltött be a fejlődésemben, és abban, hogy jobban megértsem a dolgokat. Nagyon sokat beszélgettünk. Larry olyan ember, amilyen barátot mindenki kíván magának tinédzserként – mondta Bomer, majd így folytatta: Az aktivizmus se nem szép, se nem egyszerű, vagy nem csak abból áll, hogy egy csomó ember összegyűlik és tűntet, ez sokkal bonyolultabb és nehezebb ennél. És az igaz szerelem, a feltétel nélküli szerelem bárki által megtapasztalható, függetlenül a szexualitásától.

A The Normal Heart május 25-én debütál az HBO műsorán, addig pedig Matt rajongóinak be kell érniük az Out magazinhoz készült dögös képekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek