Starity

Dalpremier: Elin Överfjord – Norrsken

2014. május 08. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma jelent meg Elin harmadik kislemeze, amely a Norrsken címet viseli. A fiatal svéd énekesnőnek pedig akár ez lehet a jegye a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválra.

hirdetés
Dalpremier: Elin Överfjord – Norrsken

Tavaly nyáron jelnt meg Elin Överfjord első kislemeze, amelynek Nu volt a címe. Ezzel a dallal rögtön kedvenccé vált, az iTunes-listán már az első nap a top 5-be ugrott eme dallal. Idén januárban jelent meg második kislemeze, amely a Störst címet viseli, a klip pedig múlt hónapban került fel a legnépszerűbb videómegosztó portálra.

A Störst mérsékelt sikereivel ellentétben a Norrsken akár nagyobbat is szólhat, mint tavaly a Nu, mert már rögtön a megjelenés napján megnyerte a Svensktoppen nästa című műsor egyik válogatóját (amelyet a Sveriges Radio szervez); a végső győztes pedig automatikusan bekerül a jövő évi Melodifestivalen mezőnyébe, ezzel lehetőséget szerezve, hogy ő képviselje Svédországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek