Starity

Lady Gaga ismét jótékonykodik

2014. május 09. 15:03   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő számtalanszor sokkolja és provokálja a nagyközönséget, ámde nagyon sokszor azt is megmutatja, hogy mekkora szívvel is rendelkezik.

hirdetés
Lady Gaga ismét jótékonykodik

Lady Gaga úgy döntött, hogy nincs többé szüksége a piros Rolls Royce Corniche III nyitható tetejű luxusautójára, ezért a jövő hét folyamán egy aukción fogják elárverezni azt, a bevételt pedig a MusiCares alapítvány kapja meg.

Az árverést New Yorkban, a Julien’s Auctions aukciósházban fogják levezetni, amely kifejezetten a hírességek dolgaival foglalkozik. A kocsi várhatólag 30-50 ezer dollár között fog elkelni (kb. 6 – 10 millió forint). A bevétel pedig a már 25 éve működő MusiCares alapítvány számlájára fog átkerülni, ami már több évtizede pénzügyi, orvosi és oktatási segítséget nyújt a zenésztársadalom rászoruló tagjainak.

Gaga autója mellett egyébként még elárverezik  Paul McCartney egyik használt gitárját,  Elvis Presley fellépőruháját, illetve  Michael Jackson kézzel írt Billie Jean-dalszövegét is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek