Starity

Előzetes érkezett Johan Hegg filmjéhez

2014. május 09. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idén fog debütálni a mozikban a Northmen - A Viking Saga című film, amelyben a híres svéd Amon Amarth együttes frontembere is főszereplőként tevékenykedik.

hirdetés
Előzetes érkezett Johan Hegg filmjéhez

Idén októberben kerül a mozikba az Ascot Elite Entertainment Group által megálmodott Nothmen – A Viking Saga című film, amely a vikingek életét kíséri végig és mutatja be. A film különlegessége az, hogy az egyik vikinget alakító személy egy híres viking-metalt játszó banda, a svéd Amon Amarth frontembere, Johan Hegg.

A film készítőinek elmondása szerint Johan személyisége tökéletesen illik az általuk megálmodott Valihoz. A főszerepben látható még az Inni és Élni hagyni sztárja, Ryan Kwanten, illetve Ed Skrein, akit leginkább a Trónok harcából lehet ismerni.

A filmhez pár napja érkezett meg a hivatalos plakát, tegnap pedig az első előzetes is napvilágot látott az októberben startoló vikinges történethez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek