Starity

Kaszát kapott a CW három sikersorozata

2014. május 09. 18:06   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem folytatódnak tovább a Carrie naplója, A kiválasztottak és a Star-Crossed című sorozatok, mivel a CW nem rendelte be az új évadokat, de új sorozatokkal is beújít a csatorna.

hirdetés
Kaszát kapott a CW három sikersorozata

Bombaként robbant a hír, miszerint a CW több sikersorozatát is törli, mivel nem rendelték be az új évadokat. Kaszát kapott a Carrie naplója (Carried Diaries), A kiválasztottak (The Tomorrow People) és a Star-Crossed is. A csatorna azzal magyarázta, hogy kell a műsoridő az új dobásainak. A sorozatok sztárjai a Twitteren fejezték ki sajnálatukat, illetve hálájukat, hogy részt vehettek az eddigiekben:

Robbie Amell (A kiválasztottak): „Igen, a The Tomorrow People-t törötlték... Köszönöm, srácok a kedves szavakat és a támogatást. Csodáltos volt ez az egy év. Hamarosan találkozunk.”

Aaron Yoo (A kiválasztottak): „Durva híreket kaptam ma. Köszönöm Phill Klemmernek ezt a csodálatos szezont, ennél jobbat el se tudnánk képzelni. Köszönjük mindenkinek a lehetőséget.”

Matt Lanter (Star-Crossed): „Sajnos azt kell mondanom, hogy nem lesz második évadja a Star-Crossednek. Szeretek minden StarGazerst (a sorozat rajongói). Köszönöm a folyamatos támogatást.”

Grey Damon (Star-Crossed): „Nehéz szívvel, de azt kell mondanom, hogy a Star-Crossedet törölték. Nagyon köszönöm minden StarGazersnek a sok támogatást.”

Greg Finley (Star Crossed): „Rövid ideig, de nagyon szerettem játszani Draket, szerettem dolgozni az itteni emberekkel és a legfontosabb szeretek minden, kedves rajongót és köszönöm, hogy vagytok, srácok.„

Malese Jow (Star Crossed): „Akár a hullócsillag, volt majd elment... de a tapasztalatokat sohasem fogom elfelejteni. Köszönöm a sok fiygelmet és támogatást. Szeretünk titeket Star-cross nézők. ”

Katie Findlay (Carrie naplója): „Találtam egy kis kedves és vidám családot a Carrie Diariesnél, nem tudom, hogy hogy köszönjem meg. Köszönöm ezt a két csodálatos szezont. És köszönöm a csodálatos rajongóknak, hogy különlegesnek érezhettük magunkat és a támogatást, ami végig kísért minket.„

Matt Letscher (Carrie naplója): „Köszönöm, carriersök (a sorozat rajongói). Egy szórakoztató utazás volt, a csodálatos szereplőkkel, a dinamikus személyzettel és nagy-nagy rajongókkal. Mi mindig Castlebury-ben leszünk.”

Lindsey Gort (Carrie naplója): „Köszönöm, hogy segítettetek valóra váltani az álmomat, carriersök. Örökké hálás leszek nektek.„

Jake Robinson (Carrie naplója): „Szomorú voltam, amikor megtudtam, hogy törlődik a Carrie Diaries. Nagyon szerettem a sorozatban szerepelni. Örökké helye marad a szívemben ennek a különleges élménynek.”

A kaszát kapott sorozatok helyére A zöld íjász spin-offja, a The Flash, az iZombie című sorozat és a The Messengers kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek