Starity

Jordin Sparks sérülése komolyabb, mint hitték

2010. augusztus 30. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő tegnapelőtt szenvedett sérülést a Broadwayen, egy előadás közben. Azonban senki sem hitte volna, hogy Jordin nem fog tudni színpadra állni miatta.

hirdetés
Jordin Sparks sérülése komolyabb, mint hitték

Augusztus 28-án Jordin Sparks kificamította a bokáját az In the Heights című  musical előadása során. A darabnak az énekesnő a főszereplője, azonban most sajnos nélkülözni kell őt egy ideig.

Az orvos még ott helyben megvizsgálta a fiatal sztárt, akinek szóvivője szerint Jordin fájdalmai egyre csak nőttek, így alapos kivizsgáláson esett át:

„Jordin most nagyon szomorú, és hirtelen gyógyulást akart, mert nem bír otthol ülni. De sajnos komolyabb a sérülése, mint azt hittük. Esetleges műtét is szóba jöhet, ha nem vigyáz, és rááll a lábára. Courtney Reed folytatja, mert a show nem állhat le. De amikor Jordin sérülése egy kicsit javul, azonnal színpadra áll, pontosabban szeretne. Az orvos jól vélekedik, és gyors felépülést mond, de ebben nagy szerepet játszik Jordin is.” – mondta.

Jordin pedig ezt írta a Twitteren: „Teljesen begolyózok már. Nem bírom, hiányzik a szerep és a színpad. Az orvos azt mondta, veszélyes lenne most kiállnom. Már tegnap majd' megőrültem!”

Jobbulást kívánunk Jordinnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek