Starity

Jonathan Gill megnősült

2014. május 10. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már nem csak Marvin Humes házas! A JLS egykori tagja, Jonathan Gill is elvette párját, akivel már hat éve vannak együtt!

hirdetés
Jonathan Gill megnősült

Jonathan Gill Marvin Humes nyomdokaiba lépett! Az énekes május harmadikán kötött házasságot szerelmével, Chloe Tangney-vel, akivel már hat éve alkotnak egy párt, és az eljegyzés idén januárban történt. A ceremónián természetesen Jon egykori zenésztársai is ott voltak.

Az énekes a Twitteren azt írta, hogy ő a legboldogabb ember a világon: „Tegnap férje lettem a világ legcsodálatosabb feleségének!” Az újdonsült feleség is megosztott egy-két gondolatot: „Tegnap hozzámentem álmaim férfijához! Életem legjobb napja volt!”

Aston Merrygold elmondása szerint fantasztikus buli volt, valamint Marvin Humes, aki szintén házas, a ceremónia után is gratulált a párnak. A nemrég feloszlott együttesben Marvin Humes szintén házas ember. Vajon Oritsé Williams és Aston Merrygold is hamarosan elkötelezik magukat?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek