Starity

Szeptember 3-án érkezik Selena Gomez klipje

2010. augusztus 30. 21:09   |   Szerző: noni001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 21-én jelenik meg Selena Gomez A Year without Rain című albuma, de az énekesnő rajongói már harmadikán új ajándékot kapnak, hiszen ekkor jelenik meg az új videoklip.

hirdetés
Szeptember 3-án érkezik Selena Gomez klipje

Nevezhetjük téves riasztásnak, hisz nemrég megírták, hogy Selena Gomez új dalának, amely az A Year without Rain címet viseli, augusztus 27-én jelenik meg a klipje. A legfrissebb információk szerint viszont szeptember 3-ára tolódik a premier.

Az énekesnő nemrég jelentette be, hogy azon napon kerül a nyilvánosság elé  a klipje, amikor a Disney Channelen mutatják be a Jonas Brothers és Demi Lovato Camp Rock 2: The Final Jam című filmjét is.

Az A Year without Rain című album első kislemeze, a Round and Round – melynek klipjét Magyarországon forgatták – nagy sikereket ért el. Az album deluxe változata extraérdekességekkel érkezik, három bónuszdal,  valamint az A Year without Rain klipjéhez tartozó videók tekinthetőek meg rajta; továbbá, a rajongók szerecséjére bebocsátást nyújt Selena Gomez életébe.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek