Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Kristen Stewart

2014. május 14. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk ezúttal az Alkonyat-filmek Bellájával folytatódik. Íme, a színésznő öt legszebb és öt legpocsékabb címlapfotója!

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Kristen Stewart

Kristen Stewart gyerekszínészként kezdte karrierjét, ám a világhírnevet a 2008-as Alkonyat című film és Bella karaktere hozta meg számára, ezáltal pedig sokan megismerték munkásságát. A színésznő az elmúlt évek alatt számtalan újság címoldalán szerepelt, lássuk most a legjobbakat és a legrosszabbakat!

A legjobb címlapfotók:

Elle – 2012. június

El kell ismernünk, hogy Kristen fotója remekül sikerült, hiszen jól áll neki az erősebb smink, és ez a fekete is ruha tökéletes választás volt.

Entertainment Weekly – 2010. július

Egyszerű fotó, de nagyszerű! Érdekessége, hogy Kristen mosolyog rajta, amit nagyon ritkán tesz, de kétségtelenül jól áll neki, így mindannyian egyetérthetünk abban, hogy gyakrabban kellene megmutatnia ezt az oldalát.

Glamour – 2011. december

A francia magazin ezt a remek képet választotta Kristenről, amivel csak egyet tudunk érteni. Az enyhén hullámos haj, a kevés smink, és az elegáns ruha nagyon jól választás volt.

Glamour – 2011. december

Ugyanabban a hónapban, ugyanabban a magazinban, csak épp másik országban: Kristen az angol Glamour címoldalán is szerepelt, hasonlóan kevés sminket viselve, ám itt már egy merészebb ruhát kapott, ami ugyancsak nagyon jól áll neki.

Glamour – 2011. november

Kristen ezen a fotón nagyon szép, hiszen kiválóan kiemelték a szemét, és nem estek túlzásba a retusálással sem. Egyszerű a fotó, de az árnyékolás és kicsit felerősített színek remekül feldobják.

A legrosszabb címlapfotók

Glamour – 2011. november

Ez a fotó nem lenne rossz, hiszen Kristen szép rajta, ám van egy hatalmas hibája: bal karja valahogy eltűnt, ez egy hatalmas retusálási hiba.

GQ – 2011. október

A magazin címoldala az '50-es évek hangulatát próbálta idézni, ám van pár hibája: Kristen fehér bőrét csak még jobban kifehérítették, amihez nem passzol a túl erős smink és a sötét árnyalatok, hiszen még inkább kiemelik fehérségét.

Interview – 2009. október

Erős smink, sok-sok retusálás. Kristen arcának alsó részén úgy tűnik, mintha a színésznő új bőrt kapott volna az összevágás és a fekete-fehér valamint színes átmenetnek köszönhetően, de ez sem sikerült túl jól.

Marie Claire – 2014. április

A viszonylag friss címlapon Kristen ábrázata kicsit rémisztő és emellett unalmas is, valamint a retusálással sem végeztek elég jó munkát a szerkesztők.

Rolling Stone – 2013. április

Bár a kiskutya igazán édes a fotón, ugyanez nem mondható el a színésznőről: haja zsírosnak hat, és ez a ruha sem volt túl jó választás számára, továbbá arckifejezése és a póz mellett sem tudunk jó szavakkal érvelni.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek