Starity

Sztárok és anyukáik I.

2014. május 13. 13:01   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legújabb cikksorozatunkban az ismert celebeket és édesanyjukat mutatjuk be.

hirdetés
Sztárok és anyukáik I.

Anya csak egy van – mondja a közmondás, amiben sok igazság van, hiszen az igazi édesanyákból nincs több a világon, mint egy-egy mindenkinek, aki egy életre velünk marad és mindenben a segítségünkre akar lenni, kisebb-nagyobb sikerrel. Nincs ez másképp a celebeknél sem, van akik támogatják, míg mások ellenzik gyermekük karrierjét. Lássuk a leghítresebb celebmamikat!

Beyoncé és az édesanyja, Tina

„Minden vagyok, azért, mert te vagy” – írta az énekesnő 60 éves édesanyjáról anyák napja alkalmából, két évvel ezelőtt. Bey úgy nyilatkozott Tináról, hogy az ő énekhangját hallotta először, ami miatt ő is az éneklést választotta, és sokban segít neki lánya, Blue Ivy nevelésében is. Az aranytorkú énekesnő azt is elárulta, hogy nagyon büszke anyukájára.


Kép: wirelmage.com

*

Justin Bieber és az édesanyja, Pattie

Biebs édesanyja talán az egyik legismertebb sztáranyuka. Justint karrierje elején a széltől is óvta, és még azt sem engedte meg neki, hogy randizzon. Azóta a kanadai énekesnek nagyobb botránya is volt, minthogy randizott egy lánnyal, de az édesanya úgy nyilatkozott, hogy mindenben támogatja a tinilányok kedvencét. A mindössze 38 éves anya, aki 18 évesen hozta világra fiát, bensőséges viszonyt ápol Justinnal, mitöbb, az énekes magára varratta anyukája egyik szemét.


Kép: Getty Images

*

Jonas Brothers tagjai és az édesanyjuk, Denise

Az anyuka és édesapjuk vallásosn nevelték fiaikat, és segítette nekik abban, hogy ne szálljanak el a sikertől, amiért a fiúk nagyon hálásak nekik. A 48 éves Denise nagyon jó szakács, ő főz a családuk összes tagjának, belértve öccsüket, Frankie-t és édesapjukat is.


Kép: Getty Images

*

Bradley Cooper és az édesanyja, Gloria

A Másnaposok 3 sztárjának édesapja 2011-ben elhunyt egy hosszú harcban a rák ellen, és hogy Gloria jobban fel tudja dolgozni férje halálát, és ne kelljen egyedül laknia, a színész otthonába költözött. Bradley úgy nyilatkozott anyukájáról, hogy nagyon laza és jó vele lenni.


Kép: wirelmage.com

*

Kardashian-família és édesanyjuk, Kris

Kris Jenner neve sokaknak ismerős lehet, hiszen részt vett lányai és férje mellett a K, mint Kardashian című valóságshow-ban, mely a gazdag család életét hivatott bemutatni. Kris nemcsak gyermekei anyja, hanem menedzserük és barátnőjük is egyben, és magabiztosan vonul végig akár a vörös szőnyegen is, és vidáman pózol a fotósok hadának.


Kép: wirelmage.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek