Starity

Spring Breakers 2: nem mindenki örül a folytatásnak

2014. május 11. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érkezik a sokak által botrányosan rossznak vélt film második része, amit a stáb is vegyes érzelmekkel fogad.

hirdetés
Spring Breakers 2: nem mindenki örül a folytatásnak

Nemrég derült ki, hogy Harmony Korine tavaly megjelent, igen megosztó és polgárpukkasztó drámája, a Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Rachel Kornie és Selena Gomez főszereplésével készített Spring Breakers folytatást kap, azonban a második felvonás a francia Wild Bunch nevezetű cég kezei közül fog kikerülni.

Emellett a történet írója és rendezője is más lesz, előbbi szerepet Irvine Welsh, utóbbit pedig a svéd Jonas Akerlund fogja betölteni – akinek többek között Lady Gaga Paparazzi és Telephone című dalaihoz forgatott klipeket köszönhetjük -, így Korine már biztosan nem fog részt venni a munkálatokban.

A projekt jelenleg a Spring Breakers: The Second Coming címen fut, azt viszont egyelőre homály fedi, hogy az eredeti szereplőgárdából hányan fognak feltűnni a vásznon. „Nem közvetlen folytatása lesz az első filmnek, bár vannak célozgatások azzal kapcsolatban, hogy néhány eredeti karakter vissztér” – árulta el a Wild Bunch társvezetője, Vincent Maraval.

Az azonban biztos, hogy James Franco, aki a gengszter Alien bőrébe bújt a filmben, nem hajlandó részt venni a folytatásban: „Alien rehabon van! És amúgy csesszétek meg az egész Spring Breakers 2-dolgot, mert Harmony belegyezése nélkül csinálják” – osztotta meg a színész rajongóival egy az Instagramra feltöltött videó mellett, aminek egyébként semmi köze sincs a hozzászóláshoz.

A Spring Breakers forgatására körülbelül 5 millió dollárt költöttek és 31 milliós bevételt hozott Harmonyéknak, valamint nem kevés kemény kritikát is, így a folytatáshoz is hasonló reményeket fűznek az új készítők, akik arra törekszenek, hogy a 2014-es Cannes-i Filmfesztivál során eladhassák azt egy sikeres kiadónak vagy társaságnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek