Starity

Katy Perry bőrébe bújhatott egy ötéves rákos kislány

2014. május 12. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valóra vált Addy álma, ugyanis saját videoklipet forgathatott nagy kedvence Roar című dalához.

hirdetés
Katy Perry bőrébe bújhatott egy ötéves rákos kislány

Az ötéves Addy jelenleg a rák negyedik stádiumában van és folyamatos kemoterápiás kezelést kap, de egy percre sem hagy fel a küzdelemmel és a lehető legteljesebb életet éli, ezt pedig nemrégiben a Make-A-Wish nevezetű alapítvány tetézte azzal, hogy valóra váltotta egyik nagy álmát.

A kislány nagy kedvence Katy Perry, akinek Roar című dala inspirálja őt arra, hogy ne adja fel, így az alapítvány lehetőséget biztosított neki arra, hogy felénekelhesse a dalt és elkészíthesse hozzá saját videoklipjét is, melyben igazi popsztárnak érezheti magát.

„Addy a betegsége alatt a művészetben és a popkultúrában keresett menedéket, hogy elterelhesse figyelmét a tünetekről és a kezelésekről. A kórházban töltött idő során órákat töltött rajzolással és amikor megunta azt, énekelni és táncolni kezdett. A YouTube-on nézte a kedvencei fellépéseit és innen vett ihletet. Amikor megtudta, hogy a Make-A-Wish valóra váltja egy álmát, azt kérte, hogy popsztár lehessen és előadhassa a Roart kedvencétől, Katy Perrytől” – nyilatkozta a jótékonysági szervezet szóvivője.

Addynél 2013 márciusában diagnosztizálták a rákot, amikor folyamatos hasi fájdalmakra panaszkodott. Januárban kezdtek jelentkezni nála a tünetek, de az orvosok akkor hazaküldték és családi nyaralásuk során derült fény arra, hogy a gyilkos kór megtámadta szervezetét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek