Starity

Solange Knowles nekitámadt Jay-Z-nek

2014. május 12. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nekiesett nővére férjének a 27 éves énekesnő, a történteket pedig kamerák rögzítették.

hirdetés
Solange Knowles nekitámadt Jay-Z-nek

Múlt héten, május 5-én került megrendezésre a 2014-es MET Gála, ahol jelenést tett a sztárvilág nagy része, köztük Beyoncéval és férjével, Jay-Z-vel is, akik az énekesnő húgával, Solange Knowlesszal vettek részt a nagyszabású eseményen.

A New York-i Standard Hotelben tartott afterpartin azonban nem várt történéseknek lehettek szemtanúi a biztonsági kamerák figyelői, ugyanis az egyik liftben, minden előjel nélkül összezördülés támadt, aminek a 27 éves énekesnő és sógora voltak résztvevői.

A TMZ birtokába került fekete-fehér, hangnélküli felvételen ugyanis látható, amint a liftbe beszálló rapperrel elkezd veszekedni Beyoncé húga, majd a vita tettlegességig fajul, Solange részéről, aki lökdösődni kezdett, majd miután biztonsági őrük lefogta, a rugdosódást és a kiabálás folytatását látta a legmegfelelőbb megoldásnak.

Az eset történésekor Beyoncé is jelen volt, ő azonban nem avatkozott bele az összezördülésbe fizikálisan, mindössze szavakkal próbálta fegyelmezni húgát. Arról pedig nincsenek információk, hogy mi válthatta ki Solange-ből az erőszakos reakciót.

Fotók: Splash News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek